‘Geluksstamppotbuffet’ met haast 100 gasten bij de ‘Mannen met Pannen’

De wekelijkse woensdag maaltijd van de ‘Mannen met Pannen’ stond deze week in het teken van de ‘Geluksweek’. Op Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 in Batau Noord werd afgelopen woensdag 25 september een buffet met twee soorten stamppot met alles erop en eraan vers gekookt. Het hele Buurtplein was als restaurant ingericht.

Bij de ‘Mannen met Pannen’ in Batau Noord met drie gastvrouwen en acht vrijwillige koks, is het altijd gezellig om aan te schuiven bij buurtgenoten. ‘Aan het onderlinge contact in ongedwongen sfeer, wordt veel waarde gehecht’ aldus Carel van Daalen.

Als klap op de vuurpijl werd een gelukstoetje gemaakt van bavarois, mousse, slagroom én een zelf gebakken gelukskoekje met daarin een tweetal hoofdprijzen verstopt in de vorm van een Boekenbon van de Bruna op het Muntplein. De twee dolgelukkige gasten mogen samen  voor  € 50,- boeken uitzoeken. Zo werd deze week een gelukstreffer voor hen.

De volgende ‘Mannen met Pannen’ in Batau Noord is op woensdag 2 oktober aanstaande. Dan wordt er lasagna gemaakt met als desert Mangocrumble met koks, slagroom en ijs. Reserveren kan via: 030-6008834.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren