Geld voor Nieuwegeiners na aandacht kerstroof

Het echtpaar van Gameren uit de wijk Fokkesteeg krijgt geld van een lezer van dagblad De Telegraaf. Die trekt zich het lot aan van de twee ouderen aan de Gravin Louisesingel, die tijdens de kerst tot twee keer toe werden bezocht door inbrekers.

Inbrekers namen afgelopen zaterdag een televisie, een laptop, sieraden en spaargeld voor het huwelijksfeest van de van Gameren’s mee. Dat laatste bedrag, ad 1.850,00 euro is door de verontwaardigde krantenlezer aangevuld. Aandacht voor de dubbele beroving in de media heeft het bejaarde echtpaar overigens niet alleen geld, maar ook een inbraakalarm opgeleverd.

Afgelopen zaterdag rond 19.00 uur hoorde Henk van Gameren gestommel in zijn woonkamer terwijl hij lag te rusten op zijn bed op de bovenverdieping. Toen hij naar beneden liep kwam hij oog in oog te staan met de inbreker. Deze vluchtte daarop. Rond 03.00 uur ‘s nachts gooide vermoedelijk dezelfde inbreker een voorruit in en naam de flatscreen TV mee. Henk en Toos van Gameren (74 jaar) zijn aardig geschrokken van de overvallen en slapen sindsdien met een hakbijl naast hun bed.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren