Geinbeat pakt dit jaar groots uit

Het Geinbeat CityPlaza festival pakt dit jaar grootser uit dan ooit, met een line-up van formaat met optredens die een breed publiek zullen aanspreken. Geinbeat bestaat sinds 1995 en vindt dit jaar dus voor de 21e keer plaats Nieuwegein. Ook dit jaar wordt het festival helemaal door vrijwilligers georganiseerd.

Bands die de revue zullen passeren zijn onder andere John Coffey (van die zanger die dat biertje ving tijdens Pinkpop, inderdaad), Sue the Night en Rondé. Verder zullen traditiegetrouw de winnaar van De Kleine Prijs van Nieuwegein, Between the Jars, en de winnaar van de Utrecht Popprijs (en inmiddels ook 3FM serieus talent), The Brahms, optreden. Op het ‘Herman Brood Academie stage’ zal dit jaar aanstormend talent van deze muziekopleiding zich presenteren.

Naast het muziekprogramma zullen er verschillende eettentjes te vinden zijn, zodat ook tijdens etenstijd niemand iets van het programma hoeft te missen. Voor waaghalzen staat er een klimrots van Mountain Network, waarop klimvaardigheden kunnen worden getest.

Het Geinbeat Festival is een gratis muziekfestival en vindt plaats op zaterdag 11 juli tussen 13.00 en 23.00 uur op het stadsbalkon in het centrum van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren