Geinbeat organiseert benefiet festival

De organisatie van Geinbeat meldde eerder dat door het afgelasten van de vorige editie het festival in financiële problemen is gekomen. om volgend jaar ‘De Kleine Prijs van Nieuwegein’ en het Geinbeat festival weer te kunnen organiseren moet er een reddingsactie komen. Bij het City Stadsplein Mini-festival op 23 september is flink wat geld opgehaald -de gehele baromzet kwam ten goede aan Geinbeat- maar helaas nog niet genoeg.

Benefiet
Om meer geld op te halen zijn meer acties nodig en daarom organiseert Geinbeat op vrijdag 10 november een benefiet festival. In samenwerking met De Partner en The Pit zal dit plaatvinden in het pand op de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein. “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking,” licht Karin Ansing van de organisatie van Geinbeat toe. “Zonder hen was het niet mogelijk geweest om deze benefiet avond te organiseren.” Ook zal er weer Nieuwegeins speciaalbier geschonken worden van de Brouwerij Zevenstar.

Bands
Op deze vrijdagavond zullen een aantal bands optreden. “Met trots kunnen we al melden dat BAZZOOKAS en Wildebeast zullen optreden, dus dat gaat sowieso een fantastisch feest worden!” zegt Karin. Deze twee bands stonden ook geprogrammeerd op het afgelaste Geinbeat festival afgelopen zomer. “We zijn ontzettend dankbaar dat deze bands geheel belangeloos willen optreden op ons benefiet festival! Zij waren erg teleurgesteld toen we hen op 24 juni moesten vertellen dat Geinbeat niet door ging en waren meteen enthousiast over ons idee om deze benefiet avond te organiseren. Er zullen ook nog een aantal andere bands optreden, waaronder wellicht verrassingen, maar hierover later meer!”

Opbrengst
De gehele opbrengst (kaartverkoop en drankomzet) komt ten goede aan Geinbeat 2018. ”Grote kans dat Geinbeat dan weer op gras plaatsvindt” vertelt Karin. “Het is dus erg belangrijk dat deze avond een succes wordt, zodat we volgend jaar weer een mooi en knus festival kunnen neerzetten”.
Dus kom op vrijdag 10 november naar dit benefietfestival om een gezellige en gedenkwaardige avond te hebben met fantastische bands, en steun daarmee Geinbeat!

Entree voor de benefietavond is slechts € 5,00. De avond start om 20.00 (19.00 uur deuren open) en er zal gefeest kunnen worden tot in de vroege uurtjes. De benefietavond vindt plaats in The Pit/De Partner op de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren