Geinbeat Festival met sterke line-up

Op zondag 2 juli vindt het Geinbeat Festival weer plaats in Park Oudegein. Ook dit jaar zijn er twee podia waarop zowel lokale als nationale bands geprogrammeerd staan. Geinbeat profileert zich al jaren als een breed georiënteerd en vooral toegankelijk festival voor jong en oud. Het belangrijkste ingrediënt op Geinbeat is en blijft pop-rock, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar andere genre’s, zoals ska, drum ‘n’ bass en americana.

Als hoofdact staat dit jaar IOS (voorheen Is Ook Schitterend) op de planken. De Nederlandstalige hitmachine viert dit jaar haar tiende verjaardag en dat wordt uitgebreid gevierd. Geinbeat zou Geinbeat niet zijn als er geen regionale acts op het affiche staan. Utrechtse trots The Gasoline Brothers, de hardrockers van Moskowicz, de indiepop van Sally Skunk en de Nieuwegeinse formatie Blue Monday zullen het trouwe Geinbeat publiek zeker verrassen. De winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein Kensington zal zoals ieder jaar de avondprogrammering openen.Ook aan de kleintjes is gedacht.

Op het festival terrein is een flink gedeelte ingericht voor kinderactiviteiten, waaronder een springkussen en een enorme ballenbak. In combinatie met de Festivalmarkt en een groot terras zal het Geinbeat Festival ongetwijfeld weer een groot succes worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk