Geinbeat Cityplaza Festival

Stichting Geinbeat organiseert voor de 20e keer het Geinbeat Cityplaza Festival op 12 juli 2014 van 13.00 uur tot 23.00 uur op het Stadsbalkon te Nieuwegein. Stichting Geinbeat organiseert jaarlijks de Kleine Prijs van Nieuwegein en het popfestival met als doel de popmuziek in Nieuwegein te bevorderen en bands een podium te bieden voor zowel lokaal als nationaal talent. De Kleine Prijs van Nieuwegein is een bandcompetitie voor lokaal talent, waarbij de winnaar zal mogen optreden op 12 juli 2014. Dit jaar is de winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein de band KAAS.

Het Geinbeat Cityplaza Festival vindt dit jaar voor de 2e keer plaats op het Stadsbalkon te Nieuwegein, wat voorheen was gevestigd in het park Oudegein. Het popfestival is gevestigd op het Stadsbalkon, het plein achter het Stadshuis en Stadstheater- en Kunstencentrum de Kom. Het Stadsbalkon vormt het dak van de parkeergarage eronder, maar heeft een mooi uitzicht op het lager gelegen Stadsplein.

Het popfestival is gratis toegankelijk en beschikt over een programma opgesteld met twee podia, het Geinbeat-podium en het Tripo-podium. Dit jaar heeft Geinbeat ook weer een indrukwekkend dag en- avondvullend programma. De artiesten van het Geinbeat Cityplaza Festival 2014 zijn Christian Sebazungu, Cochon Blue, Bells of Youth, Dropskill, Elle Bandita, Bintangs, Sweet Bastards, Danny Vera, The Q!, KAAS en The Deaf.

Het popfestival zal 12 juli 2014 om 13.00 beginnen en eindigen om 23.00 uur. Aangezien het dit jaar de 20e editie is van het popfestival viert Stichting Geinbeat haar jubileum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk