Gedichtenbundel Ingrid van Tellingen goed ontvangen

Afgelopen donderdagavond presenteerde Ingrid van Tellingen haar eerste gedichtenbundel. In het Atrium van het Stadshuis van Nieuwegein waren ruim 30 mensen aanwezig die de presentatie bijwoonden. Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande video impressie.

Ingrid van Tellingen reikte haar bundel: ‘Woorden tot zinnen dichten’ uit aan Frans en Tett van Kunstgein. Na de presentatie en uitreiking van het eerste exemplaar was de officiële verkoop.

Aan de gedichtenbundel ‘Woorden tot zinnen dichten’ heeft Ingrid van Tellingen samen met haar zoon (Jan Valkenburg) een half jaar gewerkt. Zelf heeft ze de gedichten geschreven en haar zoon heeft het boek opgemaakt en laten drukken. Samen hebben ze hier veel tijd en liefde in gestoken. Hierdoor is het een mooi en toegankelijk gedichtenbundel geworden.

‘Mijn eerste gedichtenbundel wil ik graag met de rest van Nieuwegein delen. Met elk gedicht dat ik schrijf wil ik iemand een glimlach geven. Zo’n glimlach maakt mij blij en trots’ aldus van Tellingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk