Gedichten op muziek in de Partner!

Met ingang van september 2022, biedt Cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A elke twee maanden lichte klassieke muziek. Gezellig, laagdrempelig, afwisselende live optredens.

Op zaterdagavond 24 september treedt sopraanzangeres Esther Putter op, samen met pianiste Jacomijn Puite en verteller Jonathan Boxer. Esther zingt o.a. gedichten van Shakespeare, Shelley en Tennyson. Op muziek van Finzi, Quilter en Bernstein.

Hoe mooi kan het zijn? Sopraan Esther Putter trad dit voorjaar op in de Barbarakerk bij de 4-5 meiconcerten. Nu terug in de knusse zaal van de Partner, waar je dichtbij het podium zit. Juist ook als je niet zo bekend bent met klassieke zang en muziek, kun je een mooie avond beleven met deze gezongen gedichten. Esther: “We maken contact met het publiek en nu de wereld polariseert, doen wij een oproep: Let beauty awake!”

De entree is € 15,- een ‘Gezellig Samenticket’ (2 personen) kom € 27,50. Dit is inclusief een drankje achteraf, in gezelschap van de musici. Tickets via de website van De Partner of bel 06-54136897. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door ‘Kern met Pit’ en Clavis Piano’s uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk