Gedetineerde PI Nieuwegein gestoken in arm tijdens ruzie

In de gevangenis in Nieuwegein is donderdagmiddag 6 februari een steekpartij geweest, meldt de politie. Het gebeurde rond 17.00 uur. Bij het steekincident waren twee gedetineerden betrokken.

Eén van de gedetineerden raakte gewond aan zijn arm. Volgens een woordvoerder is nog niet duidelijk waarmee er gestoken is. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis.

Momenteel vindt er in de gevangenis een grote verbouwing plaats. Gedurende de verbouwing blijft de gevangenis wel in bedrijf. Gedetineerden worden ook bij de verbouwing betrokken. Er is een gedetineerdencommissie waarmee gesproken wordt over de plannen van de verbouwing.

Directeur Theo Venrooij wil het leefklimaat in de gevangenis verbeteren. Of de gedetineerden gestoken zijn met rondslingerend gereedschap is niet bekend gemaakt. De politie onderzoekt het incident aan de Liesbosch.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren