Galepop in Galecop

Zaterdag 9 april vanaf 19.30 uur swingen in sporthal Galecop. Kaarten à 7,00 euro zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar in de sporthal. Initiatiefnemers Ton de Jong, beheerder van de sporthal en Jan van Ommeren, directeur van de Koningin Julianaschool organiseren dit evenement, ‘Galepop in Galecop’.De band van Van Ommeren, Out of Time treedt op en daarnaast ook Blue Monday uit IJsselstein en The Brew uit Utrecht. Het publiek waar zij voor willen spelen is vooral de groep van dertig tot vijftig-plus, die met belangstelling naar swingende muziek uit de jaren zeventig en tachtig luistert. Meer nieuws over de wijk Galecop vindt u hier.

One thought on “Galepop in Galecop

  1. JOHAN SCHENK

    Jammer dat er weer een dansfeest voor een grote groep mensen om zeep is geholpen (galepop).
    Als er 700 liefhebbers op deze avonden afkomen dan is er behoeften aan TOCH, waar moet je in nieuwegein nu nog heen om dicht bij huis eens lekker uitgaan als je tussen de 40 en 70 oud bent.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren