Katern

Galepop Festival

Op zaterdag 6 april aanstaande wordt voor de negende keer het Galepop Festival georganiseerd. De organisatoren zijn er weer ingeslaagd een boeiend programma samen te stellen. Om 20.30 uur zal de band Blue Monday een optreden verzorgen. Om 21.30 uur zullen The Arrows het podium betreden. The Arrows is een 4-mansformatie en speelt voornamelijk de grotere hits uit deze roemruchte periode. Ballads van Otis Redding en Bee Gees worden afgewisseld met rockers van de Rolling Stones en de Beatles. Ook diverse Motown-krakers komen voorbij.

Out of Time is ook dit jaar weer van de partij als mede-organisator van dit jaarlijks terugkerende festival. Als vanouds speelt Out of Time bekende hits uit de 70’s en 80’s. De laatste jaren heeft Out of Time zich meer toegelegd op een ruiger rock scala. Zij treden op om 22.30 uur. Om 23.30 uur is de slotact The Scene.

Het evenement vindt zoals gebruikelijk plaats in de Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein. De zaal gaat open om 19.45 uur en de kaarten kosten aan de zaal € 10,00 maar zijn ook via dit email adres te reserveren. Er zijn 800 kaarten beschikbaar en ….. vol is vol!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk