Galecopperpark Sublime vangt Amsterdamse paarden op

De dierenopvang Sublime op de Galecopperzoom schiet de paardenopvang Amsterdam te hulp. Geheel onverwachts moest de paardenopvang in Amsterdam haar deuren sluiten en de dieren onderbrengen bij andere dierenopvang centra. Met behulp van de Dierenbescherming Amsterdam konden bijna alle dieren een plekje vinden, op vijf paarden en twee varkens na. Daarom heeft Galecopperpark Sublime besloten drie paarden en twee varkens te stallen binnen hun opvang op de Galecopperzoom.

Afgelopen dinsdag, 27 januari zijn alvast twee dieren opgehaald. De paarden, twee Fjorden Diesel van 15 en en Biggy 25 jaar oud, zijn ziek en hebben iedere dag medicijnen nodig. Aanstaande zondag zullen de twee hangbuik zwijnen worden gebracht die te dik zijn en op dieet zullen worden gezet. Het derde paard, een Quarterhorse, zal mits de eigenaar is gevonden ook zondag ondergebracht worden in Nieuwegein.

Patricia Vergeer, een van de initiatiefnemers van Galecopperpark Sublime: ‘Wij zijn blij dat we kunnen helpen en hopen de dieren nog een aantal goede jaren te kunnen geven.’ Wilt u ook helpen als vrijwilliger, neem dan contact op met Sublime via: info@galecopperpark-sublime.nl. Donaties zijn ook zeer welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren