GalecopperDroom-avond

Op 12 december 2013 presenteren meer dan 10 bewoners en/of ondernemers hun droomplan voor de Galecopperzoom. Een deskundige jury zal bekijken welke concrete ideeën kansrijk zijn om al begin 2014 te realiseren.

De gemeente Nieuwegein stelt de Galecopperzoom tot 2030 beschikbaar voor tijdelijke ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, recreatie en leisure. Het doel is de gemeentelijke rentelasten te verlagen voor de Galecopperzoom en het gebied van meerwaarde laten zijn voor de omgeving.

Op 6 en 7 november hebben diverse bewoners en ondernemers in de VIPbus hun droom voor de Galecopperzoom gedeeld. De afgelopen weken zijn deze dromen uitgewerkt tot concrete plannen. De jury toetst het plan aan de uitgangspunten van ondernemerschap, creativiteit, maatschappelijke meerwaarde en publieke waarde. Ook kijkt de jury in hoeverre de plannen elkaar kunnen versterken.

Wil je weten welke dromen er zijn gedeeld? Kijk dan op de Facebook groep: www.facebook.com/groups/energielabgalecopperzoom/

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren