Frans Harmsen wint 7e Jobzz Darts Toernooi

Jobzz Darts Toernooi, het grootste dartstoernooi van Nieuwegein e.o., werd
zaterdag 22 oktober jl. voor de 7de keer georganiseerd. Maar liefst 102 deelnemers, een record voor dit gezellige toernooi in het midden van het land, gingen de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk was het Frans Harmsen uit Putten die voor de tweede keer op rij de titel en het prijzengeld mee naar huis mocht nemen.

Volgens traditie werd er niet alleen gedart, maar vonden er ook acties voor KiKa plaats. Alle aanwezigen konden het opnemen tegen dartsheld Co Stompé of Europees kampioen Justin van Tergouw en aan het einde van de middag vond een veiling plaats met onder andere het Nederlands teamshirt van Justin, dat veel geld opbracht. In totaal werd er € 2.153,- opgehaald voor KiKa!

Het werd een sportief en gezellig toernooi met veel mooie wedstrijden op top  niveau waardoor de finale tussen Frans Harmsen en de Belg Tony Martinez keurig op tijd kon beginnen. In de sfeervolle sportzaal stond voor het eerst een mooi podium inclusief een groot tv-scherm en met behulp van opkomstmuziek werden beide topspelers door mastercaller Marco Meijer aangekondigd.

In de finale ging het lang gelijk op maar de geweldige finishes van Frans Harmsen na een tussenstand van 3-3 maakte het verschil. Dankzij o.a. een 150 en 138 finish mocht Harmsen de beker, bloemen en € 300,- in ontvangst nemen. Martinez moest genoegen nemen met € 200,-. Patricia Perk werd de beste dame.