Katern

Frans Harmsen wint 7de Jobzz Dart Toernooi

Eind oktober werd voor de 7de keer het Jobzz Darts Toernooi gehouden. Maar liefst 102 deelnemers streden om de titel tijdens dit grootste Dart Toernooi van Nieuwegein en Midden Nederland. Het was Frans Harmsen uit Putten die voor de tweede keer op rij de titel en het prijzengeld mee naar huis mocht nemen.

Volgens traditie werd er niet alleen gedart, maar vonden er ook acties voor KiKa plaats. Alle aanwezigen konden het opnemen tegen dartsheld Co Stompé of Europees Kampioen Justin van Tergouw. Aan het einde van de middag vond een veiling plaats waar onder andere het Nederlands teamshirt van Justin veel geld opbracht. In totaal is er € 2.153,- opgehaald voor KiKa!

De finale vond plaats tussen Frans Harmsen en de Belg Tony Martinez. In deze finale ging het lang gelijk op maar door de geweldige  finishes van Frans Harmsen moest de Belg het onderspit delven. Dankzij o.a. een 150 en 138 finish mocht Harmsen de beker, bloemen en € 300,- in ontvangst nemen. Martinez moest genoegen nemen met € 200,-. De eindstand werd: 4-6 in het voordeel van Harmsen.

De verliezersronde werd gewonnen door Leroy Nieuwenhuis, hij versloeg Fabian de Groot in de finale (3-2). Patricia Perk werd de beste dame.

darttoernooi2016

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk