Foto’s van Koningsdag in Nieuwegein

De koning en zijn gezin waren vandaag op bezoek in Rotterdam, maar ook bij ons in Nieuwegein werd zijn verjaardag volop gevierd. Voor de gezelligheid in Nieuwegein waren er twee oranjemarkten, een op de Nedereindseweg en rondom het Muntplein en natuurlijk was het volop feest in Vreeswijk.

In Vreeswijk was het gisteravond ook al druk in de Dorpstraat. Daar was het woensdagavond vanaf 20.00 uur al bal bij Broodje Vreeswijk en Café Vrolijk. De optredens daar, met een flink tempo van ongeveer een artiest per half uur, gingen door tot 00.45 uur, met een laatste optreden van Rowena en vandaag gingen ze er vrolijk verder.

En bakkers opgelet! Alle keukenprinsen- en prinsessen in Nieuwegein konden zich uitleven tijdens Heel Vreeswijk Bakt. De winnende taart was een slagroomtaart met zure abrikozen en mandarijn.

Hieronder een kleine foto-impressie van Konigsdag in Nieuwegein en heeft u nog foto’s e-mail die dan snel met een leuke bijschrift naar onze redactie, wellicht kunnen wij ze morgen nog meenemen in De Digitale Nieuwegeiner. Krijgt u deze ook al iedere vrijdag? Ons e-mail adres is: redactie@pen.nl.

Bovenstaande foto’s zijn van de kleedjesmarkt op de Nedereindseweg, hieronder in Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk