FotoGein exposeert in theater DE KOM

Op zaterdag 11 april zal de jaarlijkse tentoonstelling van fotogroep FotoGein geopend worden door Hans van Hal. Van Hal is vertegenwoordiger van de landelijke amateurfotografen vereniging, de Fotobond. De foto’s zijn te zien tot 29 mei. De opening is om 17.00 uur in DE KOM aan het Stadsplein 6 in de binnenstad van Nieuwegein.

Opnieuw zullen de leden van FotoGein hun beste werk van het afgelopen jaar laten zien. Deze keer worden in de hal van DE KOM een 14-tal grote afdrukken op canvas getoond. Verder op de 4de etage (het Kunstencentrum van DE KOM) worden ruim 30 foto’s tentoongesteld.

De tentoonstelling geeft een goed overzicht van de veelzijdigheid van de fotografie: macro, portretten, landschap, architectuur, documentair, straatfotografie. Daarbij kan zowel het esthetische als verhalende aspect van een foto aan de orde komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren