‘Foto van de week’

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen.

Een veelgebruikt verlengstuk. Hij fotografeert dat wat hem opvalt. Soms is dat iets bijzonders. Soms is dat iets alledaags. Soms fotografeert hij een evenement in Nieuwegein (wielerrondes, openingen, activiteiten van B&W, jeugdvoetbal, een trouwpartij, …). Soms valt zijn (camera)oog op een heel gewoon, maar prachtig stukje natuur. Soms ook fotografeert hij al wandelend in de wilde weg en ziet hij thuis wel wát er op zijn geheugenkaartje is vastgelegd. Het resultaat is de ‘Foto van de week ‘ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Maar niet alleen Arend trekt er voor De Digitale Stad Nieuwegein op uit. Veel lezers sturen ons foto’s toe of reageren op een foto die door Arend Bloemink gemaakt is. Deze week van Rogier Steehouwer, de buurman van de hoofdredacteur van pen.nl. Hij staat in de rij, een lange rij bij het kinderspringparadijs in Nieuwegein Zuid.

Rogier: ‘Vandaag is Freiwalds Jumping-World neergestreken in Nieuwegein Zuid. Dat het druk zou worden konden wij al zien op de Socials. De eerste dag stond er al een lange rij voor de kassa. Duur is het niet, voor een paar eurootjes kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Nu nog in de rij maar straks kunnen Luuk en Tom lekker ravotten. Wat zullen ze slapen!’

Nog tot en met 12 juni kunnen de kinderen genieten van dit kinderspringparadijs nabij winkelcentrum Hoog Zandveld.

Laat ons erin!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk