Formula Men bij Only for Men in Nieuwegein

Only for Men is méér dan alleen een kledingwinkel. De mannenmodeketen is er voor de mannen van Nederland en daarom organiseert Only for Men in Nieuwegein op zaterdag 3 juni het event ‘Formula Men.’ Tijdens dit event kun je zelf ervaren hoe het is om te racen als Max Verstappen!

Formula Men
Kom zaterdag 3 juni naar Only for Men Nieuwegein en waan jezelf op het circuit in de Formule 1 racesimulator van Max van Verstappen. Van 10.00 tot 17.00 uur staat de racesimulator voor de winkel. Haal je startbewijs binnen aan de bar. Ben jij de beste coureur en ga je het snelst over het circuit? Dan ligt er ook nog een mooie prijs op je te wachten: € 100,- shoptegoed van Only for Men!

Only for Men Nieuwegein
Only for Men heeft onlangs de deuren van een geheel nieuwe winkel in Nieuwegein geopend aan de Raadstede 15. De mannenmodewinkel heeft een oppervlakte van ruim 1000m2 met een enorm assortiment van topmerken als Tommy Hilfiger, PME Legend en Denham. Naast al jouw favoriete topmerken, een Mensperience Café en een atelier kan je bij Only for Men Nieuwegein ook terecht voor verschillende events. Only for Men Nieuwegein hanteert echte mannelijke openingstijden met vier koopavonden per week en is iedere zondag geopend. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren