Veiling schilderijen basisscholen

Ter gelegenheid van de opening van Cityplaza in september j.l. werd een kunstactie georganiseerd. Kinderen van 24 basisscholen in Nieuwegein hebben hard gewerkt om het mooiste schilderij te maken. Basisschool Koningin Beatrix, gevestigd aan het Lohengrinhof werd gekozen tot de winnaar en heeft naast eeuwige roem ook een cheque van € 3.000,- ontvangen.

Op koopzondag 25 maart om 14.00 uur worden deze schilderijen nu geveild op Raadstede bij Cityplaza. De opbrengst van schilderijen gaat naar een goed doel in Nieuwegein. Want vanaf maandag 5 maart a.s. start een actie via facebook voor de keuze van dit goede doel . Iedereen kan via facebook dan aangeven naar welk goed doel de veilingopbrengst volgens hem/haar moet gaan. Het doel dat het meest wordt genoemd, ontvangt het geld. Ook maak je door je voorkeur kenbaar te maken kans op een fraaie Cityplaza tas.

Van 9 tot 23 maart worden de schilderijen tentoongesteld in de bibliotheek van Nieuwegein. Deze is tegenwoordig gevestigd op de tweede verdieping van het nieuwe stadshuis. Wilt u de schilderijen nog bewonderen voordat ze worden geveild, kom dan naar de prachtige nieuwe bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk