Fokkesteeg nog groener!

Gemeenschappelijk Wonen, Albert Heijn en het Wijknetwerk Fokkesteeg hebben vandaag hun samenwerking bekrachtigd om het centrale plein in de wijk te verfraaien. Als bewoners en buurtsupermarkt hebben de drie partijen de taak op zich genomen om de troosteloze groenstrook aan de Hoornseschans gezamenlijk op te knappen en te onderhouden.

Vandaag startte dit initiatief met een gift van het Wijknetwerk aan fruitstruiken en andere planten. Hiermee willen de partners niet alleen het aanzicht van de Hoornseschans natuurlijker verfraaien en vergroenen maar hopen ook op een minder tochtige en gehorige straat en toegang tot het plein in de wijk.

Fokkesteeg nog groener

Op de foto v.l.n.r: Karen Smidt (Wijknetwerk),  Ed de Boer (Wijknetwerk), Iwar Wempe (Albert Heijn) en Kasper Nijsen (Gemeenschappelijk Wonen)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren