Flinke korting tijdens eerste week bij LOODS Kids Store Cityplaza

Op Cityplaza is woensdag 15 september de 7e vestiging geopend van LOODS Kids Store. De opening vond feestelijk plaats in het pand aan de Boogstede 24 waar voorheen Witteveen gevestigd was (naast Boekenvoordeel). Loods of stock verzorgd en organiseert Sample & Stock sales door heel Nederland. Nu dus ook in Nieuwegein.

Onder de naam Loods Kids Store heeft Loods of stock meerdere kids stores, Pop-Ups en outlets. De Loods kids stores vind je in Amsterdam, Amersfoort en Breda. Momenteel bevinden de Pop-Ups zich in Heerhugowaard, Hoofddorp en in Nieuwegein. De outlet is gevestigd aan de Maarssenbroeksedijk 7 in Utrecht.

Aanbieding voor de Nieuwegeiners
In de eerste week van de opening, nog tot en met zondag 19 september, kunnen de klanten van de winkel in Nieuwegein geniete van een flinke korting. Op alle merkkleding en -schoenen krijgen klanten maar liefst 40% korting! Loods Kids City is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur). Op zondags van12.00 uur tot 17.00 uur en tijdens de koopavond op vrijdag tot 21.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk