Katern

Fit & Zo Demodagen op Winkelcentrum Cityplaza

Winkelcentrum Cityplaza start de eerste 2 maanden van het jaar met de campagne Fit & Zo. Deze campagne is erop gericht om bezoekers aan het centrum bewust te maken van een gezonde lifestyle, met entertainment voor jong en oud worden dit twee superleuke dagen. Op zaterdag 17 én zaterdag 24 februari 2024 vinden de Fit & Zo Demodagen plaats.

In het centrum zijn er sportfashion displays te vinden en kun je Fit Tip stickers spotten met goede en nuttige tips en weetjes voor een bewuster en gezonder leven. Daarnaast zet winkelcentrum Cityplaza diverse producten in de kijker; van een lekker en gezond vers aanbod tot sportattributen & -fashion.

Fit & Zo Demodagen
Op zaterdag 17 én zaterdag 24 februari 2024 vinden de Fit & Zo Demodagen plaats. Er zijn veel sportieve activiteiten waaraan je zelf kunt deelnemen zoals een bungee trampoline, een klimtoren en een Basketbal Challenge. Voor de lekkere én gezonde trek, zijn er diverse foodtrucks aanwezig!

Daarnaast profileren lokale sportverenigingen zich op deze dagen in het centrum met een stand om leden te werven en een demonstratie te geven van ‘hun’ sport. Er zijn onder meer een Bootcamp clinic van Get Up!, dansdemo’s van De Dansfabriek én vechtsportdemo’s door Healthy Her (zelfverdediging), Katsudo Kenpo (judo) & Jodaro (bodycombat). Ook is Hart & Beweging Nieuwegein aanwezig; een sportvereniging voor hartpatiënten.

Klim naar het hoogste puntje van de klimtoren, maak een salto op de trampoline. Of fiets je eigen smoothie in elkaar op de smoothiefiets. Ook kun je de hele dag meedoen aan verschillende demo’s om een nieuwe sport te leren kennen. Dus Nieuwegein, laat de fitste versie van jezelf zien en kom van die bank af op 17 en 24 februari.

Het programma op 17 en 24 februari
12.00 – 13.00 uur: Demo Hart & Beweging Nieuwegein
Ook als hartpatiënt ben je van harte welkom. Bij Hart & Bewegen kun je op jouw tempo lekker meebewegen

13.00 – 14.00 uur: Demo Healthy Her
Wordt bewust van jezelf samen met Healthy Her! Stap samen met andere vrouwen uit je comfortzonde en krijg je zelfvertrouwen weer terug.

14.00 – 15.00 uur: Demo De Dansfabriek
Word swingend fit met de Dansfabriek! Laat jouw unieke moves zien en ontdek welke dansstijl echt bij je past.

15.00 – 15.30 uur: Demo Get Up!
Op zoek naar nog meer uitdaging? Dan is klimmen en klauteren tijdens de bootcamp van Get Up echt iets voor jou.

15.30 – 16.00 uur: Demo Katsudo Kenpo
Rei! Welkom in de wereld van de respectvolle vechtsport. Wil jij graag aan je zelfverzekerdheid werken? Dan ben je bij Katsudo Kenpo aan het juiste adres!

16.00 – 17.00 uur: Demo Jodaro
De side kick, knee strike of een cross. Leer deze en nog veel meer moves bij Jodaro tijdens het Kickboxen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk