Fit met Qigong

Een kersverse samenwerking van welzijnsorganisatie MOvactor met bewegingsinstituut Studio Zin resulteert al in een nieuwe activiteit bij Buurtplein Zuid. Op 19 februari start daar de cursus Qigong. Kosten: 60 euro voor acht lessen op donderdag van 09.00 uur tot 10.00 uur. Inschrijven vóór 13 februari kan bij de balie van het buurtplein, Ratelaar 37, of met een mailtje naar activiteiten@movactor.nl.

Qigong is een uiting van de Chinese bewegings- en gezondheidsleer. Rustige, vloeiende bewegingen zorgen voor ontspanning en stimuleren de energiestromen in het lichaam. Zo verbetert de balans in lichaam en geest en voelt men zich fitter. Een introductiefilmpje op de website van Studio Zin geeft een indruk van Qigong.

Iedereen kan deze ‘sport zonder inspanning’ beoefenen, ook wie niet (meer) in topconditie verkeert of een gevorderde leeftijd heeft bereikt. Het groepsverband biedt bovendien gelegenheid om mensen te ontmoeten. Meer informatie over de cursus kunt u verkrijgen bij de balie van het buurtplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren