Financiële raadsvergadering op donderdag 9 juli

Op donderdag 9 juli vergadert de gemeenteraad opnieuw. De vergadering wordt gehouden in de Raadzaal met in achtneming van de 1,5 meter regel. Door de beperkingen die er nog gelden vanwege de coronacrisis kan er geen publiek bij aanwezig zijn. Wel is de vergadering live te volgen.

Onderwerpen die op de agenda staan:

  • Jaarrekening 2019 gemeente Nieuwegein en de jaarstukken 2019 Grondbedrijf
  • Koersnota 2021

Stemblok
Eerst worden alle voorstellen besproken. Daarna volgt er een apart stemblok op het einde. Alle voorstellen worden dan achter elkaar in stemming gebracht. 

Geschorst
Afgelopen donderdag 2 juli is de raadsvergadering geschorst na de gedeeltelijke afhandeling van agendapunt 11, moties vreemd aan de orde van de dag. Dit zijn moties ingediend over onderwerpen die losstaan van de agenda. In het geval er nog tijd over is na de financiële raadsvergadering wordt de raadsvergadering van 2 juli weer heropend en wordt agendapunt 11 verder behandelt. Dertien juli staat nog steeds als eventuele uitloopavond gereserveerd. 

Tot slot
Alle vergaderstukken zijn hier te vinden en live meekijken kan donderdag om 20:00 uur via www.nieuwegeinseraad.live/stream 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren