Finalist Freelancer of the Year Awards 2023 komt uit Nieuwegein

De Freelancer of the Year Awards 2023 heeft vandaag de tien finalisten bekendgemaakt. Tijdens deze verkiezing wordt de beste zzp’er van Nederland in 2023 gezocht. Een van deze tien finalisten dit jaar is Paul Hauer uit Nieuwegein. Onderzoeksbureau Panteia heeft Paul gekozen uit de vele kandidaten om te strijden voor de titel Freelancer of the Year en ook de Publieksprijs ligt nog voor het grijpen.

Tekstbureau Paul Hauer

De 40-jarige Paul Hauer heeft een tekstbureau en begon drie jaar geleden voor zichzelf. Hij geniet steeds meer van de stap die hij heeft gemaakt om ZZP-er te worden. Zijn bedrijf is inmiddels zeer bekend en loopt voortvarend. Paul: ‘Dagelijks help ik mijn klanten om beter gevonden te worden in Google en dat doe ik met behulp van pakkende en goed leesbare teksten. Die zowel met het oog op SEO als op de lezer zijn geschreven.’

Klanten waarderen de doortastende aanpak van de Nieuwegeiner die zich altijd volledig inzet om het maximale te bereiken. ‘Of ze nu hun klanten beter willen informeren en enthousiasmeren of als ze de website in een nieuw jasje willen steken en daar goede teksten voor nodig hebben. Het grote voordeel van mijn service is dat ik ook veelzijdig ben en werkelijk over ieder onderwerp kan schrijven. Of een eigenaar van een autobedrijf zichzelf op de kaart wil zetten of als een klant aan vrouwen wil uitleggen welke bh ze nodig hebben als ze willen sporten. Geen onderwerp is onbespreekbaar of onmogelijk’ zegt Paul.

‘Nu ik genomineerd ben voor de Freelancer of the Year-awards in de categorie beste ZZP’er, zie ik dat als een mooie beloning voor het harde werk dat ik heb geleverd. Het is ook een mooie bevestiging dat ik op de goede weg zit en deze stijgende lijn moet vasthouden. Zo’n finaleplek motiveert mij alleen maar om het nog beter te doen in de toekomst.’

Stemmen op Paul Hauer
De Publieksprijs gaat naar de Finalist met de meeste impressies, likes en shares op zijn/haar pitchvideo. Deze pitchvideo hebben alle Finalisten aan het begin van de verkiezing al opgenomen, om kandidaat te kunnen worden voor de FOTY Awards 2023.

De FOTY Awards worden inmiddels al meer dan 10 jaar georganiseerd. Deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de Publieksprijs.

Stemmen
Stemmen op de pitchvideo van Paul Hauer kan via de LinkedIn-pagina van FOTY Awards. Uit de finalisten worden op 24 november de winnaars gekozen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk