Filmvertoning ‘De acht bergen’ in het Dorpshuis Vreeswijk

Op vrijdag 19 april vertoont het Dorpshuis Vreeswijk de film ‘Il otto montagne’, in het Nederlands bekend als ‘De acht bergen.’ Er is een middagvoorstelling die begint om 13.30 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur. De entree is € 5,-

In Nederland en Vlaanderen zijn van het boek meer dan 350.000 exemplaren verkocht. De rechten werden verkocht aan veertig landen en het boek werd bekroond met de prestigieuze Premio Strega, de Premio Strega Giovani en de Prix Médicis étranger.

Il otto montagne
Il otto montagne, gesitueerd in de Italiaanse Alpen, gaat over de vriendschap tussen Pietro en Bruno. De een komt uit de stad, de ander uit de bergen. Ze leren elkaar als jonge jongens kennen tijdens de zomervakantie. Pietro reist als hij ouder wordt de wereld over, terwijl Bruno op z’n plek blijft. Ze komen elkaar op latere leeftijd weer tegen.

Twee voorstellingen
Er is een middagvoorstelling (13.30 uur) en een avondvoorstelling (19.30 uur). Bij de avondvoorstelling is er een zogenaamde explicateur aanwezig die de film kort inleidt. Ook is er na de avondvoorstelling ruimte om na te praten onder het genot van een drankje (op eigen kosten). De entree is € 5,- (N-pashouders betalen € 2,-). Aanmelden kan via info@fortvreeswijk.nl of door te bellen naar de beheerder: 06-21664918. Geef bij aanmelding s.v.p. aan op welk tijdstip je komt kijken.

Op 24 mei vindt het volgende filmtheater plaats. Dan wordt de film Anne Frank vertoond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk