Fijne feestdagen en een gezonder 2021

Het was een raar jaar. Een jaar die we niet snel zullen vergeten. Dit jaar, precies op 14 maart 2020 wilden wij vieren dat De Digitale Stad Nieuwegein 25 jaar bestaat. Maar precies op die datum werden we allemaal direct geconfronteerd met het Coronavirus. We gingen in beperking en thuiswerken, daar waar het kon. Gelukkig hebben we nu een lichtpuntje aan de horizon en hebben de wetenschappers hard gewerkt aan een vaccin tegen het verschrikkelijke virus.

Natuurlijk heb je de ontkenners en de ‘pannendekselherrieschoppers’. Iedereen mag daar wat van vinden. Gelukkig leven wij in een democratie waar iedereen mag opkomen voor zijn of haar mening. Een groot goed. Triest was het juist, dat deze mensen de media gingen bedreigen en dat zelfs logo’s van de auto’s moesten worden verwijderd. Triest en respectloos. Niet democratiewaardig.

Ook onze redactie werd herhaaldelijk bestookt dat we moesten ophouden met het berichten over het Coronavirus. Dat hebben wij uiteraard niet gedaan. Als redactie hebben we gemerkt dat we de inwoners van Nieuwegein goed hebben geïnformeerd over het virus want, naast de bedreigingen was er veel lof over de vlotte informatievoorziening. Natuurlijk ook over al het andere nieuws, want dat liep ook gewoon door.

Wij zijn onze adverteerders zeer dankbaar dat zij achter ons zijn blijven staan in deze moeilijke periode. Als bedrijf hebben wij geen steun aangevraagd die door de overheid beschikbaar was gesteld. Als mediabedrijf hebben wij geleerd juist je netwerk breder in te zetten en creatief te blijven. Dat is ons gelukt en dat gaat ons in 2021 zeker ook weer lukken.

Het hele team van De Digitale Stad Nieuwegein wenst iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezonder 2021, in het bijzonder alle vrienden van De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren