Fietstocht door Nieuwegein

In het kader van ‘Meimaand – Fietsmaand’ organiseert Wijknetwerk Fokkesteeg 14 mei aanstaande een fietstocht door Nieuwegein. Want hoe goed kent u Nieuwegein eigenlijk? Fiets met het wijknetwerk mee en ontdek zo plekjes in Nieuwegein waarvan u misschien het bestaan nog niet wist. Deze fietstocht is voor jong en oud. De start is bij buurtcentrum ’t Dok aan de Hoornseschans en start tussen 10.30 uur en 11.00 uur. De deelname is gratis.
Het wijknetwerk: ‘Het wordt een fietstocht voor iedereen, dus als u maar iets van conditie heeft kunt u al meedoen. Onderweg komen we langs diverse leuke en interessante bezienswaardigheden. U kunt starten als groep maar ook individueel. Iedereen krijgt een routebeschrijving en bepaalt zijn eigen tempo. Er is een stop onderweg waarbij u koffie, thee of limonade en een snack krijgt aangeboden door het wijknetwerk. Halverwege de tocht is er nog een extra verrassing.’
De afstand die gefietst wordt is ongeveer 25 kilometer. U kunt zich opgeven tot en met 12 mei aanstaande via wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com. Na opgave krijgt u verdere informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk