Fietstocht met dichter Ton de Gruyter

In het boekje ‘Groeten uit Nieuwegein’ neemt dichter Ton de Gruyter Nieuwegeiners mee langs boeiende plekken in Nieuwegein. Op woensdag 19 juli (10.00 tot 13.00 uur) kan iedereen zelf kennis maken met deze bekende en minder bekende plekken. Tijdens een ontspannende fietstocht vertelt Ton de Gruyter wat hij heeft ontdekt en wat hem raakt. Ook draagt hij gedichten voor.
De groep start in de leeszaal van bibliotheek De tweede verdieping. Gratis voor leden. Niet-leden betalen € 5,-. De fietstocht is inclusief kleine versnaperingen Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Fietstocht’.

De fietstocht is onderdeel van het ‘Vier de zomer-programma’ van maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en andere initiatiefnemers uit Nieuwegein. Het programmaboekje is verkrijgbaar op alle Buurtpleinen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren