Katern

Fietspad in Batau Noord wederom gehuld in duisternis

Nu de herfst is ingezet, de dagen korter en donkerder worden is een goede openbare verlichting een grote noodzaak. Dat het niet overal goed gaat bleek vanavond maar weer. De verlichting langs het fietspad dat loopt van de Margrietschool noordwaarts door de wijk Batau Noord, parallel aan de Elandweide en de Damhertweide bleef uit.

Al eerder waren er problemen met de verlichting en Stedin, de verantwoordelijke Netbeheerder, spreekt van een ingewikkeld probleem. In september dit jaar waren de problemen opgelost maar het euvel is weer teruggekomen. Stedin kan nog geen oorzaak aangeven en beloofd zijn uiterste best te doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Woensdag zullen monteurs de kabels doormeten en hopen zo de breuk te vinden zodat het fietspad weer verlicht zal worden.

Het fietspad in Batau Noord

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren