‘Fietsfoto van de week’

Linda Blankenstein, de drijvende kracht achter de Nieuwegeinse Doortrappen activiteiten en van Nieuwegein Fietst en Clarion Wegerif van de Fietsersbond Nieuwegein, vertellen elke week met één Nieuwegeinse fietsfoto met bijschrift wat hen bezighoudt of treft. Deze kunt u wekelijks bekijken op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week worden er fietsende juryleden gezocht.

Clarion: ‘Vandaag was de presentatie van het boek ‘Nieuwegein 50 jaar gepland gelaagd geslaagd’ van de Historische Kring Nieuwegein. Ik schreef het hoofdstuk over vijftig jaar Nieuwegeinse fietshistorie, een rijwielrit door de tijd. Wat spannend was het om het prachtig vormgegeven boek voor het eerst in te zien! Wil jij het boek ook in je fietstas? Rijd dan snel naar de Bruna! Of lees mijn hoofdstuk alvast online op De Digitale Stad Nieuwegein.’

Wilt u het ruim 250 pagina’s tellende boek al snel lezen? Het is te koop voor € 29,95 bij Bruna Muntplein en Bruna Cityplaza en uiteraard bij Museum Warsenhoeck. U kunt het boek ook in de lokale webwinkel kopen op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk