Fietsendieven gezocht

De politie in Nieuwegein zoekt een fietsendief. Hij sloeg zijn slag in januari dit jaar aan het Marisplantsoen. Na een drukke verhuisdag gaan de kersverse bewoners van een splinternieuw huis aan het Marisplantsoen in Nieuwegein naar bed. De volgende dag komen ze tot de ontdekking dat in die eerste nacht gelijk al twee fietsen zijn gestolen.

Het gebeurt in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 januari. ‘s Avonds zetten de bewoners hun fietsen naast de woning op slot. Het gaat om een blauwe Batavus Holiday herenfiets en een Gazelle Chamonix Plus damesfiets. Ze zijn niet meteen te zien vanaf de weg, omdat er een auto en de verhuisvrachtwagen op de oprit staan.

Op bewakingsbeelden is te zien dat rond 02.10 uur twee personen op een fiets komen aanrijden. Een man loopt de oprit op. Eén voor één neemt hij de fietsen mee. Het signalement van de dief is: blanke/lichtgetinte huidskleur – 18 tot 30 jaar – normaal postuur en een donkere jas met lichte mouwen

Wie herkent deze fietsendief? Of misschien weet u waar de gestolen fietsen gebleven zijn? Alle tips zijn welkom, u kunt bellen naar de tiplijn 0800 – 6070 naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren