Fietsdag: ‘Met plezier langer samen fietsen’

Op donderdag 3 – en maandag 21 september aanstaande biedt de gemeente Nieuwegein samen met de Fietsersbond en Nieuwegein Fietst! een gezellige fietsdag aan vol tips voor langer fietsplezier. De dag, die overigens geheel gratis is, staat in het teken van prettiger, veiliger en comfortabeler samen blijven fietsen. Deze dag wordt zoveel mogelijk buiten gehouden, waarbij rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstand. Het aantal deelnemers is beperkt.

Hoe ziet de dag eruit?
’s-Ochtends worden de deelnemers in en rond het Stadshuis geïnformeerd over samen over fietsen, worden u FietsFit en wordt uw fiets gecheckt. Daarna fietsen de deelnemers naar de Nieuwe Hollandse Waterlinieroute waarbij onderweg handige fietstips worden uitgewisseld.

’s Middags is er een lunch op de Gemeentewerf. Daar kunt u een fietsparcours afleggen en fietsen uitproberen voor de fietstocht wordt vervolgd. De dag wordt afgesloten in het Stadshuis. Op 21 september kunt u het fietsmiddagprogramma ook inwisselen voor deelname aan Route 55 van de Nationale Sportweek.

Aanmelden
Aanmelden voor deze fietsdag kan via de website van de Fietsersbond of via fietsdocent Frans Lueb. Zijn telefoonnummer is: 06 422 789 90. E-mailen kan ook. U kunt zich aanmelden voor de hele fietsdag, maar ook voor alleen het ochtend- of middagprogramma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren