Fiets mee door Nieuwegein met D66-kandidate

Op vrijdagochtend 20 februari springt het 25-jarige D66 kandidaat-Statenlid Ayla Schneiders op de fiets om gedurende drie dagen elke dag 66 kilometer af te leggen door de provincie Utrecht. Zij fietst langs de meest aansprekende plekken waar het provinciebeleid zo zichtbaar mogelijk is of nog zichtbaar gemaakt moet gaan worden. Onderweg haken diverse D66 wethouders, raadsleden en andere kandidaat-Statenleden aan. In Nieuwegein komt Ayla Schneiders op vrijdag 20 februari rond 10.30 uur aan en fietst de volgende route:

vanaf de Beatrixsluizen, waar een derde kolk wordt aangelegd met uitzicht op het duurzame industrieterrein Het Klooster aan de A27, waar o.a. de nieuwe windmolens staan en de Linilanding pas geopend is – richting park Oudegein, de groene long van Nieuwegein. Rond 11.00 uur is er een stop bij de ingang van het Natuurkwartier, ter hoogte van Jack’s Grillhouse. Hier zal Schneiders haar banden oppompen met de vrij beschikbare heklucht en kunnen elektrische fietsers hun fietsen met zonnestroom opladen. De route vervolgt via de watertoren over het Hooglandse Jaagpad richting de A2 nabij de verschillende ecologische verbindingszones waarmee de natuur van Nieuwegein verbonden is met het buitengebied van Lopik, IJsselstein en omstreken. In IJsselstein wordt het Nieuwegeinse deel van de fietstocht afgesloten met een lunch, aangeboden D66 wethouder Marijke van Beukering.

Iedereen is van harte welkom om geheel of gedeeltelijk mee te fietsen en zo Nieuwegein onder de aandacht van de provinciale kandidate voor de D66 te brengen. Graag even van tevoren aanmelden bij Tom Verhoeve: t.verhoeve@d66nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk