Fiets- en Rommelroute Batau-Noord met 170 verkooppunten

Tijdens de vierde editie van de Fiets-Rommelroute op zondag 3 juli aanstaande in Batau-Noord, kunnen bezoekers bij 170 adressen in de wijk langsgaan om leuke tweedehands- en zelfgemaakte spulletjes te kopen. De organisatoren zijn zeer opgetogen over de enorme respons op de herstart van het initiatief.

Zo’n groot aantal verkopers is natuurlijk fantastisch, maar zonder kopers geen handel. De organisatoren hebben via verscheidene kanalen het initiatief onder de aandacht gebracht en hopen op veel bezoekers. De verkopers kunnen nu al via een foto op de facebookpagina Fiets-Rommelroute Batau-Noord reclame maken voor hun koopwaar.

Wie de rommelroute komt bezoeken op zondag 3 juli kan de deelnemende adressen vinden via een digitale en een papieren plattegrond. De digitale plattegrond is te bereiken op De Digitale Stad Nieuwegein [www.pen.nl] of via een smartphone met de bijgaande QR-code. Wie liever een papieren plattegrond gebruikt kan deze vanaf 23 juni ophalen bij Bruna Muntplein. Tijdens de rommelroute zelf zijn ook nog plattegronden verkrijgbaar bij de organisatie.

Tijdens de rommelroute zal ook de ambulance van Stichting Wensambulance een aantal uren aanwezig zijn in de wijk. De vrijwilligers vertellen belangstellenden over hun prachtige werk. Wie wil mag de ambulance van binnen en buiten komen bekijken. De standplaats van de ambulance is de hoek van de Moeflonweide en Giraffeweide.

René Hansen: “Als organisatie fietsen we een aantal keren een rondje door de wijk om deelnemers te ontmoeten. Ook de nieuwe wijkcoördinator van Batau-Noord, Ron Belonje, zal met ons meefietsen. We laten hem graag zien wat een mooie en gezellige wijk Batau-Noord is en hoe leuk het er is tijdens de rommelroute.”

De Fiets-Rommelroute is op zondag 3 juli van 11.00 uur  tot 16.00 uur door de hele wijk Batau-Noord. Als u vragen heeft aan de organisatie kunt u hen mailen via rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk