‘Festival Op De Hoek’ in Cultuurcentrum de Partner

Zaterdag 15 oktober wordt in Cultuurcentrum de Partner ‘Festival Op de Hoek’ gehouden. Van 14.00 uur tot 24.00 uur is er, voor jong en oud, van alles te doen in en om het pand op de hoek van de Nedereindseweg 401A en de Batauweg.

Lekker muziek maken en percussie. Tekenen op karton, dat wordt anders toch maar weggegooid en je kan er iets moois mee maken. Zin om lekker te dansen? Teenage, Dance Vibes, Afrikaanse dans, Streetdance, keus genoeg. Of doe lekker alsof, laat je schminken en loop mee in de verkleedshow.

Cello Fortress spelen een unieke combinatie van een game- en live-muziek. Zing je graag onder de douche? Kom badkamer zingen om je repertoire een beetje uit te breiden. Ook leuk voor je huisgenoten. Heb je altijd al eens willen optreden? Kom dan op het podium en laat van je horen.

Om 15.00 uur is er een optreden van gamemaker en cellist Joost van Dongen met Robo Maestro, een kunstmatige intelligentie die ter plekke muziek componeert. The Cateye Cabaret laat je om 21.00 uur aan burlesque proeven. Om 22.00 uur komt classic rockband Stick Em Up op het podium om het festival knallend af te sluiten.

De toegang tot het festival en de optredens is gratis. Kijk voor het hele programma op de website van Cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk