Festival in Nieuwegein strikt Anouk, Kensington en Chef’ Special

Anouk, Kensington en Chef’ Special staan op Central Park 2018. Het popfestival is op 26 mei bij Down Under in Nieuwegein. De organisatie maakt in januari de overige acts bekend.

“Voor het eerst in haar carrière zal Anouk in de regio Utrecht te zien zijn op een festivalpodium”, laten de organisatoren Huub van de Vecht en Arthur Vlendré weten. Kensington stond vorig jaar ook op het festival. “Na alle overweldigende reacties horen ze als Utrechts trots gewoon op Central Park”, aldus Vlendré.

Na een uitverkochte eerste editie van Central Park op recreatieterrein Strijkviertel in De Meern was duidelijk dat deze locatie te klein was. Van de Vecht: “We willen het festival nog beter kunnen faciliteren en uitbreiden met meer randprogrammering en decor. De nieuwe locatie Festivalpark Down Under is zeer centraal gelegen en met de fiets vanuit de stad Utrecht makkelijk te bereiken.”

Het groene glooiende terrein aan de Laagravense plas wordt ingericht in Art Nouveau stijl. “Er komt een picknickweide, een grote tweede area in een spiegeltent, een biertuin, festivalmarkt en nog veel meer”, belooft de organisatie.

Bron: RTV Utrecht

One thought on “Festival in Nieuwegein strikt Anouk, Kensington en Chef’ Special

  1. Christine

    Hoop dat er dan meer WERKENDE waterpunten zijn en schaduw plekken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren