Feestelijke zaterdagmiddag opening Bouwgein

Op zaterdag 2 maart aanstaande start Bouwspeeltuin Bouwgein weer op de zaterdag met de huttenbouw na de winterstop. Het seizoen zal feestelijk worden geopend met koekjes bakken, ‘voorjaarsknutselen’ en natuurlijk huttenbouwen.

Op het bouwgedeelte kun je samen met je vriend(inn)en zelf een hut van pallets bouwen. Zo ontstaat er een echte stad waar iedereen naar hartenlust kan timmeren, zagen en spelen. Je mag meebouwen aan bestaande hutten. Kom je regelmatig? Dan mag je je eigen hut bouwen!

Wil je lekker meedoen, kom dan zaterdag 2 maart aanstaande naar de Bouwspeeltuin aan de Hoveniersweide 9 in Nieuwegein. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie op deze activiteit en andere activiteiten vind je op de vernieuwde website van Bouwgein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren