Feestelijke opening centrum voor huidtherapie

Woensdag 1 oktober 2014 opent KMI Home Care (t.o. het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein) een nieuwe praktijk voor huidtherapie. In dit centrum kunnen mensen o.a. terecht voor oedeem- en littekenbehandeling, elektrische epilatie, acne-behandeling, verwijderen van fibromen en het aanmeten van elastische kousen. Ter gelegenheid van de feestelijke opening kunnen geïnteresseerden 1 oktober a.s. gratis nagels laten lakken, een mini facial ondergaan of een gratis intake huidtherapie krijgen. Op werkdagen is de praktijk, geleid door Alberta van der Kuip en Yvonne Vos, van 09.00 – 17.00 uur geopend. Op maandagavond zijn bovendien ook afspraken mogelijk. Behandeling vindt plaats na doorverwijzing van een huisarts of medisch specialist, maar u kunt ook direct een afspraak maken via 030 – 6032971.

“In Nieuwegein en omstreken is veel vraag naar huidtherapeuten. Sinds mijn komst naar KMI in 2012 is het alleen maar drukker geworden, mede doordat KMI als één van de weinige contracten met bijna alle verzekeringen heeft”, aldus Alberta van der Kuip. “Ik ben dus zeer blij met de komst van Yvonne Vos als extra huidtherapeute én met de opening van dit centrum. Zo is de klant verzekerd van professionele huidzorg in Nieuwegein. Daarnaast komen wij op afspraak ook naar de klant toe en blijven de tweewekelijkse opmeetdagen voor elastische kousen in IJsselstein (woonzorgcentrum Ewoud) en in Utrecht Overvecht (woonzorgcentrum Zuijlenstede) gewoon bestaan.”

KMI Home Care is gevestigd tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, is een speciaalzaak in medische thuiszorgproducten. Mammacareproducten (borstprotheses en bijbehorende lingerie en badkleding) evenals huidtherapie zijn belangrijke pijlers van het bedrijf. Hiervoor is KMI Home Care ook SEMH gecertificeerd. De winkel van KMI home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Daarnaast is de huidtherapiepraktijk ook op maandagavond geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk