Feestelijke Bingo en Verloting voor 55-plussers en mensen met een functiebeperking

Op dinsdag 24 april a.s. organiseert de KBO Nieuwegein een feestelijke Bingo en Verloting. Dan wordt er een klein beetje Koningsdag gevierd enkele dagen eerder dan de officiële datum. Deze gezellige ontspanningsmiddag is bestemd voor 55-plussers en mensen met een functiebeperking. De middag wordt omlijst met muziek van de band Wij4en.

Deze maandelijkse middagen werden voorheen georganiseerd door de Unie Van Vrijwilligers (UVV) Nieuwegein, die zich per 1 januari 2018 heeft opgeheven. ‘De KBO heeft de maandelijkse activiteiten overgenomen ook omdat het een mooie aanvulling is op de huidige activiteitenlijst van de KBO’ aldus de organisatie.

De feestelijke bingo en verloting wordt gehouden in het Kerkelijke Centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 4,50 incl. een kopje koffie of thee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren