Katern

Feest met Nijntje in de bieb

Het is feest bij De tweede verdieping, want op zaterdag 20 juni wordt Nijntje 60 jaar. Natuurlijk viert de bibliotheek de verjaardag van Nederlands beroemdste exportkonijn met een superleuk verjaardagspartijtje in de bibliotheek.

Alle peutertjes en kleuters zijn uitgenodigd om de grootste ansichtkaart van Nieuwegein voor Nijntje te tekenen. Ook kunnen ze zich laten schminken als Nijntje en Nijntje-liedjes zingen. Daarnaast is er een leuke workshop Tekenen met licht van het Light-Up Collective en natuurlijk wordt er voorgelezen uit de leukste Nijntje-boeken.

De ouders krijgen op dit feestje koffie en thee en er is voor hun natuurlijk genoeg te lezen. Het Nijntje-feest is van 13.00 tot 15.30 uur. De entree is gratis en aanmelden is gewenst. Dit kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Nijntje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren