FC Utrecht-spelers te gast bij De Toonladder

FC Utrecht on Tour is in Nieuwegein dezer dagen. Nadat negen FC Utrecht-spelers zondagmiddag aan de Beddenrace deelnamen – én die glansrijk wonnen – bezochten dinsdag 15 september vier FC Utrecht-talenten basisschool De Toonladder. Darren Rosheuvel en Sylla Sow waren op de locatie Galecop, terwijl Patrick Joosten en Ali Ulusoy locatie Zuilenstein bezochten.

De voetballers van Jong FC Utrecht, die maandagavond nog in een spannende uitwedstrijd met 2-3 van Jong FC Groningen wonnen, waren naar De Toonladder gekomen om met de leerlingen van groep 5 en groep 6 te praten over het belang van gezondheid, goed eten en voldoende bewegen.

Rosheuvel, Joosten, Sow en Ulusoy kunnen dat, als fulltime voetballers, natuurlijk als geen ander onderschrijven en het getalenteerde viertal inspireerde de kinderen, die erg aandachtig naar hun verhalen luisterden.

Maar natuurlijk was er ook volop gelegenheid tot sportiviteit en werd er een balletje getrapt door de FC Utrecht-spelers met de kids uit Nieuwegein, die ook gretig van de gelegenheid gebruikmaakten om een handtekening te scoren en een stoere selfie te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren