Fancy Fair op De Tweeklank groot succes

Op vrijdag 27 september jl. hield RK Basisschool De Tweeklank haar jaarlijkse familieactiviteit. Dit jaar stond deze activiteit in het teken van de verhuizing naar de Brede School (in december) en het 20-jarig bestaan dat in het voorjaar van 2014 zal worden gevierd.

Er werd een gezellige Fancy Fair georganiseerd op het schoolplein. Voor de kinderen waren er veel activiteiten op deze mooie nazomerdag. Er werd gesprongen op het luchtkussen, geprobeerd een bull’s eye te gooien op het Mega Dart Spel, tegenstanders verslagen in de Gladiator Arena of op de Sumo Worstel maat en tal van Oud Hollandse Spelen gespeeld. Ook konden kinderen zich laten schminken, een masker maken en grabbelen in de grabbelton. De inwendige mens werd niet vergeten. Er werden broodjes hamburger, drankjes en ijs verkocht. Voor alle leerlingen was er een gratis portie popcorn.

De leerlingen hadden de afgelopen weken iets leuks geknutseld. Deze knutselwerkjes werden verkocht tijdens de Fancy Fair. De grootste trekker van deze avond was wel het Rad van Avontuur. De loten waren elke ronde binnen enkele minuten verkocht. Logisch want er waren hele mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door veel (Nieuwegeinse) bedrijven en winkeliers. De belangstelling was erg groot. Veel leerlingen brachten ook opa’s, oma’s en andere bekenden mee. Ook buurtbewoners kwamen een kijkje nemen bij deze feestelijke activiteit. De opbrengst van de Fancy Fair wordt gebruikt om de nieuwe school mooi aan te kleden en de kinderen een leuke lustrumactiviteit te kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren