Fairtrade Week

Wereldwinkel Nieuwegein heeft in het teken van de Fairtrade Week (van donderdag 24 oktober tot zondag 3 november) een Organic Shopper in het assortiment opgenomen. Deze shopper is gevuld met zes Aziatische foodproducten van Fair Trade Original. Een tas vol inspiratie om te genieten van de gevarieerde Aziatische keuken.

Zes culinaire Aziatische producten in één shopper, die uitstekend met elkaar te combineren zijn. De romige kokosmelk is rijk van smaak en in combinatie met de curry vormt het de basis voor een Aziatisch gerecht. Eet het met Pandanrijst of noedels. Het authentieke karakter van de Aziatische producten komt nog eens extra naar voren, doordat de producten door lokale leveranciers worden gemaakt. Nu binnen één handomdraai een Aziatische maaltijd op tafel.

Tijdens de Fairtrade Week staat eerlijke handel extra in de schijnwerpers. Jaarlijks wordt heel Nederland een week lang geprikkeld om Fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten. Hier speelt de Wereldwinkel op in. Nu met een aantrekkelijke geprijsde shopper inclusief de zes food producten, verkrijgbaar voor slechts € 12,95.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren