Facelift voor de jeugdafdeling Bibliotheek Nieuwegein

Op 29, 30 en 31 maart krijgt de jeugdafdeling van de Centrale van de Bibliotheek Nieuwegein een face lift. Deze herinrichting is zo ingrijpend dat sluiting voor deze dagen van de bibliotheek en kunstuitleen noodzakelijk zijn. Op 1 april opent de Centrale Bibliotheek weer haar deuren en wordt de geheel in het nieuw gestoken vernieuwde jeugdafdeling feestelijk in gebruik genomen. Alle bezoekers en leners zijn dan van harte welkom om de heringerichte jeugdbibliotheek te bezichtigen en natuurlijk te gebruiken.

Er wordt meer ruimte gemaakt om de leesboeken goed te presenteren, ook de informatieve materialen worden overzichtelijk op onderwerp ruimer gepresenteerd. Het vinden van een informatie voor een spreekbeurt of werkstuk wordt hierdoor makkelijker. Voor jonge kinderen komt er een voorleestribune en peuterhoek waar kinderen in een veilige knusse omgeving hun materialen kunnen uitzoeken.

Deze herinrichting van de jeugdafdeling is de afsluiting van een aantal verbeteringen waardoor het gebruik van de bibliotheek verder op de wensen van de klant wordt afgestemd. Hierdoor zal er ook de huidige opstelling van de Nederlandse en buitenlandse romans sterk verbeterd worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk