Katern

Fabians feest op de buurtpleinen

Wie houdt er niet van een feestje? De Kinderboekenweek van 1 t/m 12 oktober staat helemaal in het teken van Feest! Het prentenboek van de Kinderboekenweek is Fabians feest. Fabian gaat met zijn moeder naar een groot feest. Hij fantaseert hoe dat feest eruit gaat zien. Misschien is er een taart zo groot als het plein en zijn er grachten vol limonade, olifanten om op te rijden en muziek waar je vanzelf van gaat dansen.

Fabians feest is een inspirerend boek om met peuters en kleuters een eigen feest te bedenken en te knutselen. Wie verzint het gekste feest? Op woensdag 8 oktober wordt op Buurtplein Batau van 15.00-16.00 uur voorgelezen uit Fabians feest, waarna de peuters en kleuters hun fantasie de vrije loop mogen laten met allerlei knutselmaterialen. Dit feest wordt herhaald op woensdag 12 november op Buurtplein Zuid van 15.00-16.00 uur. De toegang is gratis. Wilt u meedoen met uw (klein)kind? Meldt u dan aan via actie@detweedeverdieping.nu. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Tijdens de Kinderboekenweek is er nog veel meer te doen in de bibliotheek. Op zondag 12 oktober is er van 14.00-17.00 uur een spetterend Kinderboekenweekfeest met o.a. optredens van kinderboekenauteur Marlies Slegers (je weet wel, van de I love Liv-boeken) en City got talent-winnares Sharon de Wildt. Kijk op www.detweedeverdieping.nu voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk