Expositie: ‘Willy & Friends’

Ook dit jaar heeft Willy Begeman – van Zijl een aantal vrienden uitgenodigd om samen te exposeren in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Zij heeft samen met haar vier kunstmaatjes een bijzondere en zeer gevarieerde tentoonstelling samengesteld, welke is te bezoeken van zaterdag 28 april tot en met zondag 27 mei 2018.

Naast Willy, die al veertig jaar in Nieuwegein woont en na jaren van kleding naaien, quilten en dergelijke ruim tien jaar geleden is gaan schilderen, exposeren ook haar vrienden Anneke Kooijmans, Blanche Leeuwens, Ria Scholten en Ad Visschers. Zij kennen elkaar van hun schilderlessen bij Debby Frigge – van Zon, een gepassioneerd schilderes, die hen de kneepjes van het schilderen heeft bijgebracht en die nog steeds invloed heeft op hun werk. De kroon op dit werk is dat Willy haar schilderij van Maxima gedurende drie maanden op de expositie in het Codamuseum te Apeldoorn heeft mogen hangen.

Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein is gevestigd aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein. De galerie is geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren