Expositie ‘Voorbij ’t Atrium’

In KunstGein Podium, op de begane grond van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein, is van 1 maart tot ern met 15 april de expositie ‘Voorbij ’t Atrium’ te zien. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

In ‘Voorbij ’t Atrium’ worden kunstwerken getoond van maar liefst twaalf (oud)bestuursleden van Kunstgein. Dat betekent een enorme diversiteit aan werk: schilderijen op doek, prints op acrylglas, keramiek, beeldhouwwerk in steen, foto’s en sieraden.

Met deze expositie sluit KunstGein een periode van bijna tien jaar op de huidige locatie af. Verhuizing van Podium is nodig vanwege de grote verbouwing die dit jaar in het Stadshuis van start gaat. Vanaf eind april is Podium te vinden op een nieuwe locatie in het centrum. En voor wie niet uitgekeken raakt op kunstwerken: Ook in restaurant de Middenhof en Gezondheidshuis de Componist heeft KunstGein exposities mogelijk gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren