Expositie ‘Verborgen Schoonheid’ in DE KOM

Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 2 maart is op de begane grond van theater DE KOM de expositie ‘Verborgen Schoonheid’ te bezoeken. De tentoonstelling is georganiseerd door Stichting KunstGein. Er hangen werken van Marjon van Beek en Sjoerd Visser. De expositie is gratis te bezoeken van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 uur tot 16.30 uur.

Marjon van Beek
Als 23-jarige noemt Marjon zichzelf een beginnend kunstenaar. Al van kinds af aan is ze druk geweest met tekenen, maar sinds 2021 is ze zich meer in kunst gaan verdiepen. Leek aanvankelijk zwart-wit werk bij haar te passen, inmiddels is haar werk een ware kleurexplosie. In de expositie zijn portretten van vrouwen uit verschillende culturen te zien. Materiaal- en kleurgebruik benadrukken kleine details als de ‘sparkles’ van het leven, de schoonheid om ons heen.

Sjoerd Visser
Sjoerd is sinds 2004 actief als schilder en fotograaf. In al zijn kunstuitingen zijn invloeden van buitenaf, de vergankelijkheid van materialen, terug te zien. Bijzonder is zijn project ‘1296’ waarin hij werd geïnspireerd door dobbelstenen. Hij beschilderde grote kubussen met felle patronen, die hij in alle combinaties in de buitenlucht fotografeerde. Dat levert niet alleen mooie plaatjes op, maar ook leuke gesprekken. Zo werkt kunst verbindend.

werk van sjoerd visser

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk